Beschikbare woningen in Imagine

Wil jij aan de basis staan van de ontwikkeling van Feyenoord City? Dat kan! Er is namelijk nog een aantal woningen beschikbaar in Imagine, het eerste bouwproject binnen de gebiedsontwikkeling Feyenoord City. 

Imagine is een beeldbepalend, stedelijk woongebouw, met onder andere twee woontorens met appartementen, penthouses, stadswoningen en commerciële ruimtes. Het gebouw verrijst op de hoek van de Laan op Zuid en 2e Rosestraat, waar momenteel al volop wordt gebouwd. In totaal komen er 295 koop- en huurwoningen, met oppervlakten van 49 m2 voor een 2-kamerappartement tot 225 m2 voor een penthouse. 

 

Deze woningen zijn nog beschikbaar

Van al die woningen staat het overgrote deel al onder optie, en dat terwijl de verkoop slechts enkele weken geleden startte. Goed nieuws voor wie heeft misgegrepen: er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Op de vierde verdieping kun je bijvoorbeeld nog een binnenhofappartement bemachtigen, ook zijn er nog 3 toren appartementen beschikbaar op de eerste, vierde en vijftiende verdieping.  Alle torenappartementen hebben een fraai uitzicht over een deel van de stad en haar skyline. Hoe hoger je komt, hoe mooier het uitzicht wordt. Een geweldig uitzicht heb je vanaf de 21e verdieping, waar nog twee ruime en luxe penthouses beschikbaar zijn. 

Wil jij straks eerste rang zitten terwijl Feyenoord City wordt ontwikkeld? Bekijk hier het woningaanbod van Imagine en schrijf je snel in voor een van de laatste beschikbare woningen. 

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp