Deze ondernemers maken social impact in Feyenoord City

In voorbereiding op de realisatie van Feyenoord City stelt Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas tijdelijk lege bedrijfsruimte beschikbaar aan ondernemers met een maatschappelijke missie. Deze (sociaal) ondernemers zijn nu al gevestigd in het gebied en maken hier dagelijks een positieve impact op de samenleving.

Met het tijdelijk beschikbaar stellen van de lege ruimtes in Feyenoord City creëren we kansen voor de toekomst. Er ontstaat een broedplaats waar (sociaal) ondernemers hun dromen realiseren, kunnen groeien en hun krachten bundelen om impact te maken. De combinatie van werkgelegenheid en opleidingskansen met sport en cultuur is sterk en uniek. Het zorgt voor kruisbestuiving en verbinding. Tussen de sociaal ondernemers onderling én tussen de Rotterdammers van Zuid. Zo is Feyenoord City nu al een plek waar wordt samengewerkt aan een inclusieve, sociaal sterke stad. Voor het Rotterdam van nu én het Rotterdam van morgen.

OVERZICHTSPAGINA (SOCIAAL) ONDERNEMERS

Op onze website vind je een overzicht van de ondernemers die social impact maken in het gebied. Je kunt op de overzichtspagina doorklikken naar de profielpagina´s van de diverse ondernemers. Op de profielpagina’s vind je meer informatie over de drijfveren en doelgroep(en) van de specifieke ondernemers. Benieuwd? Kijk dan op https://gebiedsontwikkeling.feyenoord-city.nl/ondernemers.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp