Inloop- en informatieavond ontwikkeling Mallegatplot

Feyenoord City en de gemeente Rotterdam organiseren op maandag 20 februari aanstaande een inloop- en informatieavond voor bewoners van de wijk Feijenoord, ondernemers en andere belangstellenden. Tijdens deze avond worden zij geïnformeerd over de ontwikkeling van het Malletgatplot.

Het Mallegatplot is het gebied rondom het Mallegatpark. Hier komt onder meer een nieuwe woontoren. De ontwikkeling van het Mallegatplot zorgt voor extra aansluiting tussen de bestaande wijk Feijenoord en het nieuwe woongebied Feyenoord City.

Informeren over plannen

Tijdens de inloopavond informeren de Ontwikkelcombinatie Feyenoord City en de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas de aanwezigen onder meer over het gebouwontwerp van het Mallegatplot en de planning. Ook wordt er informatie gedeeld over de renovatie van de Roseknoop, de ontwikkelingen op de Kop van Feijenoord, de Koepels in het Mallegatpark en uiteraard over de ontwikkelingen Feyenoord City.

Vragen stellen en ideeën delen

De inloop- informatieavond wordt vooral ook benut om omwonenden, ondernemers en belangstellenden de kans te geven om vragen te stellen en ideeën te delen. ‘We presenteren de plannen die we nu hebben en zijn benieuwd naar de reacties van omwonenden,’ zegt Rob de Jong van de Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas, die deze avond samen met de gemeente Rotterdam en Ontwikkelcombinatie Feyenoord City houdt. ‘Daarnaast horen we graag welke wensen zij hebben voor bijvoorbeeld de voorzieningen op de begane grond van de woontoren. We hopen deze avond ook ondernemers te ontmoeten die hun verwachtingen met ons willen delen.’

Meer informatie

De inloopavond vindt plaats op maandag 20 februari 2023, van 18:30 tot 21:00 uur. Locatie: De Steenplaats (recreatiezaal), Persoonshaven 650, Rotterdam. Omwonenden, ondernemers en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp