Nieuwe websites voor gebiedsontwikkeling Feyenoord City en het nieuwe stadion van Feyenoord

Feyenoord City begint steeds concretere vormen aan te nemen. Het eerste bouwproject is inmiddels gestart, waardoor de contouren van het nieuwe gebied op Zuid zelfs voorzichtig zichtbaar worden. Om betrokkenen, omwonenden, supporters en geïnteresseerden nog beter van de juiste informatie te kunnen voorzien, zijn er vanaf vandaag twee plekken waarop we updates geven over de ontwikkelingen binnen Feyenoord City: een website over het nieuwe stadion van Feyenoord en een aparte website over de gebiedsontwikkeling. Beide projecten blijven uiteraard aan elkaar verbonden, maar gaan communiceren via afzonderlijke kanalen.

 

Wie een goede indruk wil krijgen van hoe de grootschalige gebiedsontwikkeling Feyenoord City zich de komende jaren ontvouwt kan een kijkje nemen op deze website, waar je als bezoeker in tekst en beeld een duidelijk idee van hoe Feyenoord City eruit komt te zien en wat de ambities zijn.

 

‘Ik zie het voor me’

‘Ik zie het voor me’ is de pakkende pay-off van gebiedsontwikkeling Feyenoord City. Naast uitgebreide impressies van de acht ontwikkelgebieden wordt duidelijk wat er straks in het gebied te beleven valt op het gebied van wonen, ondernemen, vrije tijd en sport. Niet alleen voor de bewoners van het gebied, maar voor alle Rotterdammers. ‘Ik zie het voor me’ wordt gedragen door diverse ambassadeurs, waaronder de Rotterdamse stadsdichter Dean Bowen en straatvoetballer Soufiane Touzani. Zij vertellen waarom en hoe zij Feyenoord City voor zich zien én wat dit kan betekenen voor zowel de toekomstige inwoners als Rotterdammers uit de aangrenzende wijken.

 

Blijf op de hoogte: social media, nieuwsbrief

De website is zeker niet het enige kanaal waarop geïnteresseerden de voortgang van de gebiedsontwikkeling Feyenoord City kunnen volgen. Wie ons volgt op social media is altijd op de hoogte van het laatste nieuws:

 

Daarnaast versturen we een periodieke nieuwsbrief waarin we de actuele ontwikkelingen overzichtelijk voor je samenvatten. Schrijf je op onze website in voor de nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling Feyenoord City.