Studenten TU Eindhoven brengen bezoek aan Feyenoord City

De gebiedsontwikkeling Feyenoord City trekt niet alleen aandacht in Rotterdam, maar ook daarbuiten. Onlangs bracht een groep studenten van de TU Eindhoven een bezoek gebracht aan Rotterdam-Zuid om met eigen ogen de gebiedsontwikkeling te aanschouwen.

De studenten van studentenvereniging SERVICE werden verwelkomd door een delegatie van AM Gebiedsontwikkeling. AM vormt samen met Heijmans de ontwikkelcombinatie Feyenoord City, die zich richt op de ontwikkeling en realisatie van woningen, commerciële en maatschappelijke voorzieningen in Rotterdam-Zuid.           

KENNIS DELEN

‘We vinden het als AM belangrijk om kennis te delen, zichtbaar te zijn en in verbinding te staan met studenten,’ zegt Ron Haerkens, projectontwikkelaar bij AM. ‘Het bezoek van de studenten van TU Eindhoven draagt bij aan dit doel.’

Studievereniging SERVICE is verbonden aan de mastertrack ‘Urban Systems and Real Estate’ van de faculteit Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. Deze mastertrack richt zich op het onderwijs en onderzoek op het terrein van beheer en ontwikkeling van vastgoed en het functioneren van steden en de optimalisatie hiervan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp