Belangrijke stappen in gebiedsontwikkeling Feyenoord City

De gebiedsontwikkeling Feyenoord City, die de komende jaren een enorme boost geeft aan Rotterdam-Zuid én aan de rest van de stad, zet belangrijke stappen.

Begin 2021 start een gebiedsmarketing-campagne, die laat zien hoe Feyenoord City zich als stadsontwikkeling gaat ontplooien en wat dit ambitieuze en internationaal spraakmakende project gaat betekenen voor Rotterdam en haar inwoners. En deze week is Imagine het eerste bouwproject binnen Feyenoord City officieel gelanceerd.

Voor de gebiedsmarketing is het Rotterdamse Campagne geselecteerd. Een strategisch marketingcommunicatie bureau dat staat voor effectieve, creatieve communicatie. De afgelopen maanden is de positionering uitgewerkt, de look-and-feel ontwikkeld en is er hard gewerkt aan het plan hoe en wanneer de diverse doelgroepen geïnformeerd gaan worden.

Beginnend in het gebied zelf; Rotterdam Zuid, uitbreidend naar Rotterdam, de regio, de provincie, Nederland en internationaal. Onder andere via deze nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van wat er gaat gebeuren. Begin 2021 wordt de nieuwe website gelanceerd, waarop de belangstellende uitvoerig op de hoogte wordt gehouden over de voortgang en de bijzonderheden van de gebiedsontwikkeling.

Deel dit artikel op:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email