Ondernemen

Maak jouw ondernemersdroom waar

Feyenoord City verbindt mensen van alle leeftijden en achtergronden en wordt een aantrekkelijke plek om te wonen, werken, leren en recreëren. Die ambitie valt of staat met de aanwezigheid van ondernemers. Creatieve, innovatieve en sociaal betrokken ondernemers geven een gebied ziel. Zij zorgen voor verbindingen met als doel om het gebied en elkaar te versterken. Zij zorgen ervoor dat mensen er willen vertoeven. Of dat nu permanent is of voor even.  

Binnen Feyenoord City is er ruimte voor een grote diversiteit aan ondernemers. Van horeca-uitbaters tot ondernemers in de sportdetailhandel die zich onderscheiden met een try & buy buitenruimte. En van de sociaal ondernemer die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geeft tot de personal trainer die in de avonduren bewoners uit de aangrenzende wijken in beweging brengt. Samen zorgen ze ervoor dat Feyenoord City een levendig gebied wordt waar ontspanning en inspanning hand in hand gaan. Zie jij het voor je?

Op deze pagina vind je uitsluitend informatie over ondernemen in de nog te realiseren nieuwbouwpanden van Feyenoord City. In voorbereiding op de realisatie van het gebied stelt Stichting Gebiedsontwikkeling aan de Maas (Stigam) ook tijdelijk lege bedrijfsruimte beschikbaar aan sociaal ondernemers. Meer informatie over deze sociaal ondernemers vind je hier.

Binnenkort kun je op deze pagina nog veel meer content, feiten, cijfers en concrete informatie over projecten voor ondernemers verwachten. Kom dus regelmatig terug om deze pagina te bezoeken!

Meest recente berichten over ondernemen