Lunch bunch

Lunch Bunch is een lunch-cateraar die lekkere en voedzame lunches en hapjes maakt voor het Rotterdamse bedrijfsleven. Dit doen zij bijna volledig met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Lunch Bunch neemt dan ook geen mensen aan om lunches te maken, ze maken lunches zodat ze mensen aan kunnen nemen!

Het hele proces is doordrenkt met een sociaal en duurzaam karakter. Er wordt gewerkt met lokale ingrediënten en zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. De lunches worden bezorgd met elektrische fietsen.

De locatie in Feyenoord City wordt gerund met Stichting BOOR en dient als uitstroomtrainingscentrum voor jongeren van het voortgezet speciaal onderwijs. Bij Lunch Bunch leren ze aan de hand van commerciële opdrachten – met net wat meer ‘commerciële druk’ – werknemersvaardigheden, zodat ze na hun studie goed beslagen ten ijs komen.

Deel dit artikel op:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Lunch bunch

010-7634273

info@lunchbunch.nl

Hou deze ondernemer in de gaten via de website 

Openingstijden

MA:

08:30 – 17:00

DI:

08:30 – 17:00

WO:

08:30 – 17:00

DO:

08:30 – 17:00

VR:

08:30 – 17:00

ZA:

08:30 – 17:00

ZO:

08:30 – 17:00

Gerelateerde artikelen

Ondernemers

Stichting Boor

Stichting BOOR verzorgt voor 30.000 leerlingen in Rotterdam openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en zorgt voor praktijkervaring van jongeren als tussenstap van opleiding naar een echte baan.

Lees meer
Werk en talentontwikkeling

DAM Nederland

Met kleine elektrische wagentjes zorgt DAM voor aanvullend vervoer. De wagentjes worden bestuurd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
Werk en talentontwikkeling

Pakkethelden

Pakkethelden bezorgt pakketten voor allerlei bedrijven. Met elektrische bakfietsen, bestuurd door mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer