Pakkethelden

Pakkethelden maakt het verschil voor mens en milieu met logistiek. Of het nu gaat om de binnenstad logistiek, voorraadbeheer of (inter)nationaal versturen; met Pakkethelden maak je impact. Als partner van een landelijk netwerk van fietskoeriers bezorgt Pakkethelden pakketjes door heel de stad. 

Wie de Pakkethelden zijn? Mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. De één heeft een baan, de ander groeit daar naar toe. Zij volgen een leerwerktraject terwijl ze in loondienst zijn bij Pakkethelden. Zo biedt Pakkethelden zowel werkervaringsplaatsen als betaalde banen. 

Wie de Pakkethelden zijn? Mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmark. De mensen houden van de pakketenof het nu is bij de bezorging met elektrische bakfietsen, of bij het in&ompakken van je producten in de cityhub (cityhubrotterdamzuid.nl).

Deel dit artikel op:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Pakkethelden

+31 (0)6 18 22 48 71

Koperslagerstraat 2
3081 AC Rotterdam

Hou deze ondernemer in de gaten via de website of volg de social kanalen:

Openingstijden

MA:

09:00 – 22:00

DI:

09:00 – 22:00

WO:

09:00 – 22:00

DO:

09:00 – 22:00

VR:

09:00 – 22:00

ZA:

Gesloten

ZO:

Gesloten

Gerelateerde artikelen

Ondernemers

Stichting Boor

Stichting BOOR verzorgt voor 30.000 leerlingen in Rotterdam openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs en zorgt voor praktijkervaring van jongeren als tussenstap van opleiding naar een echte baan.

Lees meer
Werk en talentontwikkeling

DAM Nederland

Met kleine elektrische wagentjes zorgt DAM voor aanvullend vervoer. De wagentjes worden bestuurd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
Werk en talentontwikkeling

De Beroepentuin

Bij De Beroepentuin worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in korte tijd en op een praktische manier klaargestoomd voor de arbeidsmarkt met baangarantie.

Lees meer