Imagine

Wonen in een nieuwe wereld op zuid

Kijk, dáár, op Zuid: Feyenoord City. Het is al begonnen. De start van het project Imagine vormde eind 2020 direct de aftrap van de gebiedsontwikkeling Feyenoord City. Op de hoek van de Laan op Zuid en 2e Rosestraat verrijst een beeldbepalend, stedelijk woongebouw, met onder andere twee woontorens met appartementen, penthouses, stadswoningen en commerciële ruimtes. 

Momenteel wordt er al flink gebouwd aan de 295 koop- en huurwoningen. Van een 2-kamerappartement van 48 mtot een penthouse van 226 m2 en alles daartussenin; in Imagine kun je alle kanten op. Interesse? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar! Wees er snel bij, want wie straks in Imagine woont, staat voor altijd aan de basis van een nieuw stadsdeel van Rotterdam.

ER ZIJN NOG WONINGEN BESCHIKBAAR!

Wonen in Imagine… Zie jij het voor je? Wees er dan snel bij, want er zijn nog enkele koopwoningen beschikbaar binnen dit bijzondere project op Rotterdam-Zuid. 

Het actuele aanbod vind je op de website van Imagine. Via de functie Kavelkaart kun je eenvoudig per verdieping bekijken welke (type) woningen nog te koop zijn. Ook zie je in één oogopslag de oppervlakte, het aantal kamers en de verkoopprijs van de woning.