De Koepels

De Koepels

Van freerunning tot freestyle voetbal, breakdance en basketbal. Maar ook rap battles, spoken word, theater, dans en exposities. De Koepels is hét huis voor de street culture in Rotterdam-Zuid.

De Koepels liggen in het Mallegatpark, midden in het Feyenoord City-gebied. In 1879 werd hier de Feijenoordsche Gasfabriek werd gebouwd, die in 1965 de deuren sloot. De gaskoepels bleven staan en hadden door de jaren heen diverse functies. Nu zijn ze een broedplaats voor de Rotterdamse street culture scene. Een plek die barst van de creativiteit. In de zomer van 2022 werden De Koepels officieel geopend. Een sfeerimpressie hiervan bekijk je in de video hieronder.

Feyenoord City - Pow Wow (58 of 63)

Evenementen en activiteiten in de Koepels

In De Koepels worden regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Ook kan de locatie worden afgehuurd door bedrijven, bijvoorbeeld voor een presentatie, workshop of een kennismaking met de Rotterdamse street culture. Bekijk hieronder de activiteitenkalender.

Wil je meer weten of contact opnemen? Ga naar www.dekoepels.nl. Meer informatie over de Rotterdamse street culture vind je op www.roffa.nu.