Honderden bezoekers bouwplaats Imagine tijdens Dag van de Bouw

Zo’n 300 mensen bezochten afgelopen zaterdag de bouwplaats van Imagine tijdens de Dag van de Bouw. Kopers, buurtbewoners en andere geïnteresseerden namen een uniek kijkje achter de bouwhekken van het eerste woningbouwproject binnen Feyenoord City.

Er was van alles te doen. Zo gaf de architect uitleg over het gebouw en de totstandkoming van het ontwerp. Kinderen leerden metselen, tegelzetten en mozaïeken, in samenwerking met onder andere De Speelfabriek, een van de sociale ondernemingen in Feyenoord City. Een brassband zorgde voor de bijpassende muzikale omlijsting op deze zonnige dag, waarop ook de bouwplaats van de Roseknoop kon worden bezocht.

Rondleiding voor kopers

De kopers van een appartement van Imagine kregen een exclusieve rondleiding over de bouwplaats. Deze viel goed in de smaak. Ook werd direct contact gelegd tussen de nieuwe buren en werd er al druk gefantaseerd over de feestjes die ze na oplevering met elkaar kunnen organiseren in de gezamenlijke binnentuin.

Nog enkele appartementen beschikbaar

Binnen Imagine zijn nog enkele woningen beschikbaar. Het actuele aanbod vind je op de website van Imagine. Via de functie Kavelkaart kun je eenvoudig per verdieping bekijken welke (type) woningen nog te koop zijn. Ook zie je in één oogopslag de oppervlakte, het aantal kamers en de verkoopprijs van de woning.

Binnenkort plaatsen we een video van de Dag van de Bouw. Houd onze kanalen dus goed in de gaten!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp