SPETTERENDE OPENING DE KOEPELS

Het beloofde een spektakel te worden. En dat werd het ook! Op zondag 26 juni vond de officiële opening plaats van De Koepels in het Mallegatpark in Rotterdam-Zuid. De Koepels is het huis voor de street culture in de wijk Feijenoord. Freerunning, tricking, breakdance, hiphop, freestyle voetbal, freestyle basketbal en veel meer – het is allemaal mogelijk op deze toffe plek.

Om de opening te vieren, werden op deze toffe locatie de TNT battles gehouden. Zes verschillende teams met zes verschillende disciplines battelden tegen en met elkaar. Breakdance, freerunning, tricking, calisthenics, hiphop en freestyle voetbal – het kwam allemaal voorbij en zorgde voor een heerlijke energie. ‘Ik denk dat De Koepels de komende jaren dé plek worden van Rotterdam-Zuid,’ vertelde de tevreden Koepelbaas Onur Eren met een big smile.

Tijdens de zomervakantie staan er verschillende activiteiten gepland voor jongeren van 12 jaar en ouder. Daarnaast kan er elke woensdagmiddag en zaterdagochtend vrij getraind worden in De Koepels. De volledige programmering vind je op de website van De Koepels.

De Koepels is een van de panden die – in voorbereiding op de realisatie van Feyenoord City – beschikbaar zijn gesteld voor sociaal ondernemers en startups met passie voor sociaalmaatschappelijke doelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de social impact die nu al wordt gemaakt binnen het gebied.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp