Dam Nederland

Hans de Hoog helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Dat doet hij met zijn bedrijf DAM Nederland.

Met kleine elektrische wagentjes zorgt DAM, dat staat voor Duurzame Aanvullende Mobiliteit, voor aanvullend vervoer. Bijvoorbeeld op het Rotterdamse Noordereiland, waar bewoners van en naar de dichtstbijzijnde bushalte worden gebracht. De wagentjes worden bestuurd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij worden opgeleid voor een baan in het personenvervoer. Op die manier zijn onder meer ouderen die al jaren thuiszitten aan betaald werk geholpen.

Hans is tevens medeoprichter van Doorstroom Koffie en Fatbug. Met dat laatste initiatief wordt een onbemande helikopter ontwikkeld, samen met schoolverlatende jongeren voor wie de onbemande luchtvaart wél genoeg uitdagingen biedt.

Deel dit artikel op:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Dam Nederland

+31 (0)6 54 95 23 08

info@dam-nederland.nl

Koperslagerstraat 20
3081 AC Rotterdam

Hou deze ondernemer in de gaten via de website of volg de social kanalen:

Openingstijden

MA:

09:00 – 18:00

DI:

09:00 – 18:00

WO:

09:00 – 18:00

DO:

09:00 – 18:00

VR:

09:00 – 18:00

ZA:

09:00 – 18:00

ZO:

09:00 – 18:00

Gerelateerde artikelen

Werk en talentontwikkeling

Pakkethelden

Pakkethelden bezorgt pakketten voor allerlei bedrijven. Met elektrische bakfietsen, bestuurd door mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
Werk en talentontwikkeling

De Beroepentuin

Bij De Beroepentuin worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in korte tijd en op een praktische manier klaargestoomd voor de arbeidsmarkt met baangarantie.

Lees meer
Ondernemers

Oxious Talent Factory

Bij Oxious Talent Factory snijdt het maatschappelijke mes aan twee kanten. Het bedrijf verkleint de enorme textielberg én biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans.

Lees meer