NouJij!

NouJij! is een werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Van mensen met een beperking die denken dat alleen dagbesteding voor hen is weggelegd tot jongeren voor wie het reguliere onderwijs minder passend is. Maar ook mensen die na bijvoorbeeld een trauma, depressie of burn-out toe zijn aan re-integratie naar betaald werk. Zij werken onder leiding van Michael Jager, Joël de Lange en meerdere jobcoaches aan opdrachten én aan zichzelf. 

NouJij! werkt onder meer voor WEAR, dat tweedehands sneakers verkoopt. De schoenen worden in de loods in Feyenoord City letterlijk en figuurlijk klaargestoomd voor een tweede leven. Andere werkzaamheden zijn: koffie verpakken voor The Coffee Knowledge Company, gebruikte klimschoenen van Stichting Clean Climber sorteren en oude koffiemachines en fietsen refurbishen.

Deel dit artikel op:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

NouJij!

+31 (0)6 18 40 96 92

michael@noujij.nl

Korte Stadionweg 105 A
3077 ME Rotterdam

Hou deze ondernemer in de gaten via de website 

Openingstijden

MA:

08:30 – 17:00

DI:

08:30 – 17:00

WO:

08:30 – 17:00

DO:

08:30 – 17:00

VR:

08:30 – 17:00

ZA:

Gesloten

ZO:

Gesloten

Gerelateerde artikelen

Werk en talentontwikkeling

DAM Nederland

Met kleine elektrische wagentjes zorgt DAM voor aanvullend vervoer. De wagentjes worden bestuurd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
Werk en talentontwikkeling

Pakkethelden

Pakkethelden bezorgt pakketten voor allerlei bedrijven. Met elektrische bakfietsen, bestuurd door mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
Werk en talentontwikkeling

De Beroepentuin

Bij De Beroepentuin worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in korte tijd en op een praktische manier klaargestoomd voor de arbeidsmarkt met baangarantie.

Lees meer